söndag 1 juli 2012

Då man fått för sig att hänga med i tiden osv osv osv så har man knåpat ihop en team-blog för No Fish. Tänkte försöka att uppdatera våra framgångar och även eventuella nederlag här.

Kan ju börja med att rapportera att vi fick för oss att köra volvo klubbens klubb-träff på Skagern då vi nu mera ju faktiskt har en volvo anställd i teamet. Vi valde att ligga kvar i södra delan av sjön då vi haft trögt fiske längre norr ut i år. Är dock fortfarande riktigt kallt i vattnet, vi hade varierande temperaturer, allt mellan 11,5 till 15,5 grader. Fisket var extremt trögt, de första timmarna hände inte ett skit.. Efter att ha bytt beten i smått panik lyckades vi få upp 2st Nors i båten vilket vi ju kanske inte var helt nöjda med...... När det var ca en timme kvar  av "tävlings tiden" löste det ut på höger sidan och vi kunde håva en gös på 2,2kg tagen på en Bomber 15A.

Sammantaget var det en väl ordnad träff och grattis till de team som faktiskt fiskade bra i det kalla vattnet. Även ett Grattis till team Mazkulin till en riktigt fin gös.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar