måndag 10 augusti 2015

Gösdraget 2015

Inför start Dag 1
Lördag 8/8:
Valde i år att starta fisket söder om storgrund och sen passera grundet norr ut och det gav ganska snabbt utdelning i 2 godkända gäddor med en topp på en gädda på prick 100cm men med magra 5,5kg. Låg sedan kvar och snurrade på grundet och ganska snart lyckades vi även att fånga en gös på en av riggarna. Den mättes trots extremt noggrann mätning tyvärr till 51cm så den fick gå tillbaks.
Lyckades under dagen fånga några fler gäddor under mått innan det blåste upp och fisket ute på grundet dog. Sökte oss in mot Kneckterudsgrund och Varsundet sista timmen tyvärr utan resultat.


Söndag 9/8:
Började även söndagens fiske uppe på storgrund i brist på andra idéer och dag 2 började som dag ett med 2 godkända gäddor och en gös strax under mått. Låg sedan kvar och snurrade på och omkring grundet större delen av dagen med endast en gädda som godkänt resultat. Hade även uppe en gös och några gäddor under mått på besök i båten.

Kan konstatera att årets upplaga av Gösdraget blev en medelmåttig historia för vår del då vi slutade på en föga hedrande 26e plats. Verkar som många under helgen fått en hel del fisk under mått så hopp om framtiden finnes. Nya tag nästa år!


Resultat:
Resultat Dag 1

Totalresultat

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar