söndag 8 juni 2014

Gösdraget 2014

Fångstöverlämnande dag1
Lördag 7/6:
Vi valde att börja detta Gösdraget nere i södra delen på sjön då vi inte fiskat någon gös alls på Skagern i år och det brukar vara en av de hetare delarna av sjön tidigt på året. Stack bort och la i grejerna vid Gullö direkt efter starten för att komma ur större delen av startfältet och plus att vi har en del punkter där inne från förra året som vi ville testa.
Lyckades efter någon timmes fiske att få på en  gädda på runt 4,5 kilo precis inne vid ön men då fisket var trögt så drog vi oss bort mot Otterberget campingen. Fick ganska snart ytterligare 2 gäddor i 4kg klassen utanför Otterberget innan fisket dog även där. Låg ändå kvar där större delen av dagen då vi såg folk håva fisk plus att vi fick rapporter från andra båtar om fångster i området. Men då tävlingsdagen började ta slut och vi fortfarande inte sett av någon gös så drog vi oss åter igen in mot Gullö och lyckades tillslut få upp en liten gös på 48cm precis innan vi skulle riva grejerna.

Dagens gäddor tog på oblyade Nilsmaster och gösen valde en oblyad svart/krom Predatek Viper.


Söndag 8/6
Extremt trögt fiske för oss idag! La även idag i grejerna vid gullö för att inte hamna mitt i startfälten men jobbade oss sen bort mot campingen under dagen då fisket var trögt. Enda fångsten för dagen var en Gädda under mått på en oblyad Nilsmaster.

Sammanfattnings kan man säga att fisket var extremt trögt för de flesta även i år vilket inte är jättekonstigt då vattentempen tyvärr bara låg på dryga 14 grader. Skulle nog personligen föredra om tävlingen flyttades fram några veckor för fiskets skull.


Resultat:
Resultat dag 1
Slutresultat, del 1

Slutresultat, del 2


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar