torsdag 18 juli 2019

Bättre snitt

Dräpar-Duon!
De 2 bästa betena för dagen, Bomber 15A och 16A bägge blyade 50g.

Nya tag!

Sol och vackert väder! Nästan så man kan kalla det gösdräparväder? Helt klart värt ett försök i alla fall och då den slappe kaptenen fortfarande inte lyckats pilla ihop Beason'en efter strapatserna senast så fick det bli en kort kvällstur med HR'en.

Sjön låg blank och fisken visade sig vara på hugget då vi nästan direkt åkte på en 65a på Storgrunds västsida. Låg sedan kvar och nötte med endast 2 gäddor som resultat vilket kändes lite klent men inte mycket kvar av dagen så lika bra att nöta kvar det sista!

Runt 20 snåret hände det som vanligt grejer! Gösarna började rulla in och när vi bröt hade 5st varit uppe och känt på den fina sommarkvällen en stund. Idag var det faktiskt helt ok snitt då tre av dem låg mellan 60-65cm de övriga två strax under mått.

Beten som dominerade idag var Bomber både i 15A och 16A varianten då flertalet gösar föll för dem i samma crome/orange färg. Bägge Bomber blyades med 50g, hade även någon fisk på en vit/gul Predatec Viper blyad 30g så förhållande vis djupt fiskat även idag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar