fredag 14 maj 2021

Nöta Klas

Skallen som gav två öringar plus en gädda.
Kördes blyad med 40g.

Kan detta vara sista helgen på vårsäsongen på Vänern? Ja antagligen, så därför lyckades vi på nått underligt sätt att skippa jobbet även idag och nöta lite trolling för andra dagen i rad. 

Dagens fiske förlades till vattnen vid Klas då vi ju faktiskt lyckades åka på fisk där mot slutet på torsdagen. Tyvärr var det inte riktigt lika fina ekon på lodet idag men fisken fanns absolut där. 

Lyckades efter inte allt för lång tid åka på en öring under mått som tyvärr snart följdes av en gädda som var oförskämd nog att bita av och sno hela tackelet... Inte ok!

Nötte sedan på i området under hela dagen och huggen rullade faktiskt in ett jämnt tempo trotts att vinden mitt på dagen ökade till dryga 7ms nord.

Tyvärr blev det dock bara 2 godkända öringar även idag. En på 67cm och en som precis klarade målsnöret med sina mighty 61cm. I övrigt hade vi en vildlax runt 70cm, två öringar under mått, några bomhugg och rivna löjor.

Betesmässigt var det löja som gällde även idag, blyade 20-40g. Skallar som levererade även idag var Anchovy, Rhino och jackpot.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar