måndag 24 april 2017

Kinnekulleträffen 2017

På väg ut till start.


Fredag 21/4 

Fiskedagen ställdes in på grund av för hårda vindar.


Lördag 22/4 

Fiskedagen ställdes in på grund av för hårda vindar.


Söndag 23/4

Efter mycket väntan var det så tillslut äntligen dags att få fiska lite på söndagen. Vindarna hade i princip dött ut under natten och sjön låg nästan blank då vi åkte ut till start.

Vi hade sedan tidigare bestämt att testa lyckan idag vid gravarna så drog direkt upp dit vid start och började lägga i grejerna strax syd om ett område där vi tidigare haft hyfsat fiske.

Ganska snabbt hade vi 2 lax i båten båda tyvärr under mått (56 och 58cm) så de fick gå i retur men det fanns hopp. Tyvärr började vindarna ganska snart att friska i igen och fisket stendog därför för oss.

Vi låg ändå kvar i området då vi sett fina betesmoln innan vinden tilltog och fram mot middagstid hade vi 2 snabba öringar i båten. Bägge mättes till prick 60cm (blir inte mycket närmre än det) och fick därför gå i retur. Någon timme senare var även en liten vildlax uppe och synade båten en kort stund innan även den fick simma åter.

Så dagens och där med tävlingens poängsumma blev därmed 0 poäng. Gäller att leva upp till teamnamnet! Fiskarna fångades idag på löja. 3 av dem på djupriggen utan flasher dragen på 7m på korta släp, en i ytan på löja på 60g bly och den sista även den i ytan på 80g bly bakom en ledad vk-flasher i färg "goldenretriver".



Resultat:

Resultat för Kinnekulleträffen och sm i trolling kan hittas här:

Resultat Kinnekulleträffen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar