onsdag 2 augusti 2017

Skagern från sin sämsta sida

Det hände en grej....
Dagen då man skulle ha stannat hemma...

Stannat hemma.. Ja så kan man sammanfatta dagen. Vi borde egentligen ha fattat vinken när den lätt demente och smått åderförkalkade kaptenen glömt halva bohaget hemma och dök upp vid båtrampen med endast 12 linutlösare och resten av grejerna låg kvar hemma på gården. Dock fanns den andra teambåten till hands så var och hämtade pulkorna i den och ut på Skagern det bar.

La i grejerna där vi hade lysande fiske senast och det var... Precis stendött! Trots fina ekon på lodet så vägrade de att nappa men vi skavde på och när solen började närma sig trätopparna hade endast en gädda i 4kg klassen och en abborre synat båten.

Givetvis var ju inte dagen riktigt klara med oss än. På vägen in misstog vi en uppstickande sten för en farledsboj vilket resulterade i att ena teambåten numera är ett växelhus kort.

Stort tack till den vänlige sommarstugeägaren i Varsundet som kunde ge en trollingfiskare med aningens naggat självförtroende skjuts till Skagersvik så vi kunde hämta andra båten och släpa hem haveriet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar