lördag 30 juli 2022

Pärlbandet ger igen

Spöparavaner i skymningen.

Efter att ha ägnat eftermiddagen åt att spika fågelholk av typ kattuggla så fick det bli en kort kvällstur med HR'en på Skagerns vatten. 

Även idag var fisken riktigt på hugget på storgrunds västsida och vi gick ut starkt med en gädda.. På stadiga 45cm... Dock var det snart glömt då en av paravanerna började sacka efter lite väl mycket och kände även snart att det var en ganska bra fisk. Väl i båten kunde det konstateras att dagens första godkända gös var bärgad, en fin bit på 72cm.

Gösarna fortsatte sedan att rulla in i oförskämt bra takt och efter bara en timmes fiske hade fyra godkända mellan 55cm och 72cm synat durken.

Vid rivning hittades ytterligare två gösar av typ "släpare" dock bägge ganska duktigt under mått så verkar i alla fall finnas viss återväxt.

Beten som levererade ikväll var 3st gös på en vit/chart Rapala scatter körd 8m ner på riggen, 72an föll för en blå/crome wiggtac körd oblyad i ytan. Ytterligare en gös fastnade för en grön/gul Bomber 15J blyad med 60g och den sista togs på en underlig finsk historia i lila/crome färg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar